tirsdag 18. august 2009

Må'kke skremme a mor slik no' mer...Denne herlige frøkna satt en støkk i matmor og resten av familien i natt. Hun begynte å kaste opp - og det var rødt!

Det ble mange turer opp og ut i løpet av natten, og på morrakvisten ringte vi veterinærvakta. Og møtte opp på kontoret med en gang de åpnet.
Temp var normal, ingenting kunne kjennes, ingenting kunne sees etter at bilde var tatt. Utrolig flink til å svelge unna kontrastvæske, mulig hun skjønte at det var nødvendig ;)
Og ingen ting så ut til å stoppe opp den heller! En antibiotika sprøyte og så reiste vi hjem!
Og veterinær HegeBiri Dyreklinikk synes også hun så piggere ut nå enn da vi kom!
Og turen hjem gikk langt bedre en turen bort, da Tira tømte seg både den ene og den andre veien i baksetet på bilen.
Stasjonsvogna ville jo ikke starte i dag..... :( Og nybilen hadde gubben forsvunnet med.
Det har blitt litt og litt vann i hundemagen i dag, kun kastet opp 1 gang siden vi kom hjem!!! Ialla fall som jeg har sett!

Vi tuslet en liten tur bortover veien i sted, og slapp henne løs og da ville hun jammen meg leke med pinnen!! Gjett om det var et herlig syn!!
Nå ligger frøkna og slapper av i buret sitt og i morra kommer det tablettkur til henne. Skal jo bli spennende å se om vi får i henne de.... Dere vet, når man krangler om noe er det tegn på at man har krefter til å kjempe i mot...

Forresten kurrerte veterinæren en til i dag. Jeg hadde jo himla vondt i magen og var kvalm da jeg kom. Jeg var mye piggere da jeg reiste derfra! :D

Takk ska' dere ha!

1 kommentar:

  1. Nå må jeg bare prøve om det er enklere å legge igjen en kommentar hos meg.... har byttet litt på hvordan man legger igjen kommentarer...

    Berit

    SvarSlett