onsdag 11. februar 2009

Fullmåne



I går morres bare måtte jeg opp på balkongen på loftet å knipse fullmånen! Den hang som en gul diger ost rett framfor meg. Riktignok hadde den tatt litt "slør" på - men like fullt flott der den henger! Og når månen bestemmer seg for "å legge seg", tar det ikke så lang tid før den er borte vekk.

Jeg skulle egentlig ut på måneskinnstur i går, men det var ikke så mange som møtte opp, inkl. mitt eget barn. Så jeg snudde og var sosial i gymsalen i stedet. Passet egentlig formen min akkurat, hoster og harker fortsatt. Så i dag har jeg pleiet meg selv, sovet en del, slappet av og prøvd å jage vekk en hodepine som nesten satt seg godt ned. Men utrolig hva en time med skravling i telefonen kan gjør *fnis*

Jeg har begynt å sortere alle stempler, og kommet omtrent halvveis i lagringa. Tror jammen det kommer noen stempler til salgs snart - var visst noen stempler jeg knapt har brukt, tipper noen av stemplene sikkert kan få et mer aktivt hjem enn her hos meg :)

I går var jeg effektiv, fikk unna et kort og sendt noe jeg skulle ha gjort lenge, (glemte å ta bilde av det kortet..... ), begynte på et annet kort, fant fram noen greier jeg skal mekke med til helga, for det er ikke uten grunn jeg prøver å pleie meg sjøl så godt det lar seg gjøre - jeg skal jo på treff på lørdag!!!

Til slutt ønsker jeg Hilde god bedring med ryggen - håper du finner en GOD løsning på den snart!!!

4 kommentarer:

 1. Så fint du har fått det her! :o) Synd du ikke har mulighet til å komme på Ski-treffet :o( Men vi sees kanskje på Scrapporama??

  Ha en strålende fin vinterdag!

  KLEM!

  SvarSlett
 2. For et flott bilde av en nydelig måne, Berit!

  SvarSlett
 3. Et utrolig stilig bilde, magisk stemning der den henger over den hvitkledde åsen med sløret sitt på… :D

  SvarSlett
 4. Nydelig det bildet ; )
  Når har jeg sett gjennom begge bloggene, utrolig mange fine kort da! Men det visste jeg vel fra før også ; )

  SvarSlett