tirsdag 1. desember 2009

1. desember

Ja.. så er julemåneden her for alvor...
Ikke noe er som det burde akkurat her nå.. jeg er litt småpjusk og overskuddet til å gripe fatt på noe før jobb er heller lite. MEN det blir nok jul læll!

Det aller første jeg skal gjøre er å rydde scrapperommet - ommøblere må jeg nok også inne der.
For expedithylla i stua trenger nytt "bosted" snart - og jeg trenger jo mer hylleplass der inne.

Hvorfor hylla i stua skal vekk.. ??? Joda, jeg fant for noen år siden et nydelig ?? skap i garasjen til svigerfar. Den gang fullt verktøy, skruebokser og oljekanner.... Svigerfar lurte nok litt på hvor gal svigerdatter han egentlig hadde ... som hadde lyst på dette skapet. Men etter et års betenklighet tømte han det, og satte det inn i låven om ikke annet. Og det har det stått - og sommer'n gått, uten at vi fikk gjort noe med det...
Jeg forslo at vi skulle ta det ned hit til oss, så fikk vi heller stå i garasjen her å pusse, men det ble kaldt gitt... Det er da gubben fant på å spørre Morten på Tradisjonsmøbler om å få huse skapet der... Og Morten hjalp han med å få det inn, pusse det og har kommet med kyndig hjelp underveis!!


Sånn så skapet ut før vi hadde gjort så mye med det....


Og dette er skapet per i går kveld.. ferdig pusset, og grunnet!

Jeg gleder meg villt til å få det i hus,
med sine glass-skyvedører oppe
og tette skyvedører nede.
Og om du lurer -- ja, det er et gammelt apotekerskap fra sykehuset.
Og det har stått i garasjen til svigerfar siden tidlig 70-tallet visstnok
Flere bilder kommer når det er helt klart!

Husnissen har kommet fram fra loftet og finner nok på både ett og annet for å underholde snuppa på morra'n fram til jul.. Kanskje en pakke i sekken, eller et annet sted i huset, med skattekart, gåtelapper eller snorer.
Jenta drømmer om egen scrappekoffert, sånn med hjul som du har mamma.... og var nok litt bekymret for hvordan nissen skulle få den i sekken sin. Det trenger hun slettes ikke bekymre seg over, for det kommer ikke nissen til å ha i sekken sin okke som!!

Go' førjulstid - det er egentlig den beste tida i hele året.. når alle gleder seg til noe - de ikke helt vet hva er!
Så husk nå bare på å ikke stresse for mye - det blir jul i huset sjøl om ikke hver en krok og krik skinner, sett fram en skål med eddik og en med grønnsåpe - og det lukter deilig! Eller tenn et lys med lukt her og der ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar