søndag 19. april 2009

Go' søndag!

Her våknet vi til sol og ingenting er bedre enn å stå opp og nyte en rolig morgen da!
Vel rolig og rolig, jeg har vært ute på terrassen, med tyll, glass, hjerter og litt annet som hører med og fotografert mye av de siste ukenes kreative krumspring! Må jo benytte seg av pent vær til så mangt!!

Dette kortet ble til før påske, men har bare ligget der ettersom pc'n takket for seg ( - nå har den stått opp igjen... ) Jeg har brukt et mønsterpapir fra Papirdesign, som her fått en omgang med krakkileringsmaling rundt kanten samt litt distress. Helt ytterst har jeg brukt speilkartong.
Sommerfuglen har fått litt "skit på vingan" i form av distress og teksten er rubons fra Norsk Stempelblad.I går kveld ble dette til:

Først et kort som skal gies bort i dag, tipper at mamma'n ikke har særlig tid til å titte innom blogger før selskapet begynner... så jeg sjanser på å legge det her nå.
Jeg har brukt herlige papirer fra 3ndydesign - disse er fra Gudrun - herlige fargerike monstre!!!


Vi hadde besøk i går, eller rettere sagt jeg hadde besøk av Hanne, Leon og Gun. De andre i heimen var ute å fartet litt om seg... (say no more!) Se på det herlige lure smilet a!!

Kjempekoselig å hilse på deg Leon, håper vi sees igjen snart! Kos at dere andre også kom altså!

Ha en fin søndag!
Ut på tur aldri sur!

5 kommentarer:

 1. Godt du er tilbake på nett. Ta en titt i bloggen min for en hyggelig hilsen
  http://ritaskosekrok.blogg.no/

  SvarSlett
 2. Lekkert kort!
  har en award til deg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Er litt treg, jeg... Ville takke for den koselige kommentaren jeg fikk av deg forrige helg. Har ikke blitt verken så mye blogging eller kreativ utfoldelse i finværet siste uka. Men, men, bedre sent enn aldri...

  Det guttekortet var skikkelig tøft. Likte ikke de papirene så godt ved første øyekast. Nå har jeg kommet litt på gli', har faktisk vært en tur innom Happy Hobby og kjøpt et ark sjøl... Får se hva det kan bli til..

  God helg,
  papirdilla-Hanne:-)

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Herlig bursdagskort Berit!!!! Digger denne løsningen!!!!

  SvarSlett