søndag 15. februar 2009

Takk for en herlig dag - og en blogcandy!

I går var jeg på et alle tiders treff - og fra nå av tror jeg at jeg skal si jeg skal på trening når jeg drar på treff. Himmel og hav - lattermusklene fikk kjørt seg!! *fnis* Og det er sånne deilige dager man lever mye lenger på!! Om du tar en titt på bloggen til HappyHobby ser du vel at vi koser oss ;) Jeg ser riktig så salig ut.....
Tusen takk for en herlig dag alle sammen, store og små!! Takk for at dere er så herlige!!


Rundt bordet mitt satt Moia, Heso, Stempelgal og Filharmonica. Sistnevnte skulle hjem å rydde rommet sitt - og jammen ble det ikke en flotters blogcandy ut av det, bare se her:

Og tenk ho scrappa sine 2 første layouter i går - skulle egentlig ikke tro det - de var supre!!!
Gleder meg til flere!! :)

Og jeg - jeg scrappet en dobbel 12x12 layout, ikke helt ferdig med teksten, jeg pyntet en "boks" - den kommer vi nærmere tilbake til i morgen eller så;) Og helt på tampen ble det et kort også!
Men det skal være i en artikkel som er på gang - så den som venter får se! En morsom utfordring å lage kort på denne måten... *fnis*
Mange timer på treff, men noen ganger går det raskt å gjøre ting, andre ganger tar lite mye tid.

Ha en flott uke!!


1 kommentar:

  1. Da fant jeg snakkebobla, den var ny :-)
    Først av alt, takk for i går - det var kjempehyggelig :-)) Og takk for at du deltar i blogcandyen min, du har to lodd i hatten!
    I morgen skal jeg få tatt bilde av LOene jeg laget på treffet og få lagt de ut i bloggen. Ble så opptatt av å leke meg med å farge blomster med Distress og vokse dem med bivoks i dag at dagslyset var forsvunnet før jeg hadde snudd meg :-))

    SvarSlett